Νεα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ “ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ”

Η γραμματεία της ΕΠΣΝΛ, μετά από ανακοίνωση της ΕΠΟ,  ενημερώνει ότι η διαδικασία προσκόμισης των εντύπων σχετικά με την “πράξη συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων” θα λάβει παράταση έως την Παρασκευή 28.09.2018.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της Ένωσής μας, υποχρεούται να αποδεχτεί την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να συμπληρώσουν όλα τα πεδία του εντύπου και έπειτα να το επικυρώνουν με το γνήσιο της υπογραφής τους . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο είτε από τα γραφεία της ΕΠΣΝΛ (Αδριανού 12) είτε να το κατεβάσουν από την ιστεσελίδα www.epslarissas.gr —–> Η ΕΝΩΣΗ —–> Έγγραφα και Υποδείγματα.

* Τα έντυπα συναίνεσης των ανηλίκων ποδοσφαιριστών θα πρέπει να υπογράφονται από τον κηδεμόνα και να φέρουν το γνήσιο της υπογραφής του.

** Όσον αφορά του αλλοδαπούς-κοινοτικούς, το έντυπο πράξης συναίνεσης, που θα χρησιμοποιείται είναι μεταφρασμένο στην αγγλική γλώσσα.

Παρακαλούμε, τα σωματεία να μεριμνήσουν για την ενημέρωση όλων των ποδοσφαιριστών τους ώστε να προσκομίσουν το απαραίτητο έντυπο συναίνεσης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 28ης Σεπτεμβρίου 2018. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top