Δελτια Τυπου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΕΠΣΛ ΤΗΣ 10.01.2019

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2019 πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου και, κατά την διάρκειά της, ελήφθησαν – μεταξύ άλλων – οι ακόλουθες αποφάσεις:
1.Με δεδομένη την παρατεταμένη σε πολλά μέρη του νομού Λάρισας κακοκαιρία και την ακαταλληλότητα εξ αυτού του λόγου αρκετών γηπέδων, αναβλήθηκαν όλοι οι προγραμματισμένοι για το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου αγώνες.
2.Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2018 που θα τεθεί υπ’όψιν της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 ή (σε περίπτωση μη απαρτίας) την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019.
3.Συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους συμβούλους Γιάννη Γκουτζαμάνη – Αργύρη Γκρίμπα – Ανδρέα Καρακάση, με αντικείμενο την διερεύνηση των προσφερόμενων επιλογών για την πραγματοποίηση της γιορτής ποδοσφαίρου (χοροεσπερίδας) κατά την περίοδο των Απόκρεω.
Παράλληλα, συγκροτήθηκε δεύτερη επιτροπή αποτελούμενη από τους συμβούλους Λευτέρη Γρηγοριάδη – Βαγγέλη Αλατά – Ντίνο Κατσικάρη, η οποία θα εξετάσει τις προοπτικές διοργάνωσης συναυλίας σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι, προκειμένου από τα έσοδά της να ενισχυθούν οικονομικά τα σωματεία της ΕΠΣΛ.
Οι δύο επιτροπές δεσμεύθηκαν ότι κατά την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα προσκομίσουν τα αποτελέσματα των επαφών τους.
4.Ανανεώθηκαν για το προσεχές τρίμηνο οι συμβάσεις των δύο Ενωσιακών προπονητών Δημήτρη Τσέτσιλα -Νίκου Φώλλα, οι οποίες είχαν λήξει με το τέλος του 2018.
5.Κατά τις προσεχείς ημέρες θα καταβληθούν στους παρατηρητές αγώνων τα οδοιπορικά για το τελευταίο δίμηνο του 2018.
6.Δεκτή έγινε η μετεγγραφή του προερχόμενου από την ΕΠΣ Καρδίτσας διαιτητή Κλησιάρχη.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης ενημέρωσε το Σώμα ότι βρίσκεται πλέον στο στάδιο της τελικής έγκρισης η σύμβαση της ΕΠΣΛ με τον Δήμο Λαρισαίων για την κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου στην Νέα Πολιτεία και κάλεσε τους συμβούλους να παραστούν στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οπότε θα τεθεί σε ψηφοφορία.

Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους συμβούλους της ΕΠΣΛ, τα μέλη των Επιτροπών, τους υπαλλήλους αλλά και τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους σωματείων.
Τυχερός για το 2019 αναδείχθηκε ο πρόεδρος της ΑΕ Κιλελέρ Χρήστος Φτάρας.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top