Υποδομές

Αποφάσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 σύσκεψη των τμημάτων υποδομής, με κύριο θέμα συζήτησης τη συνέχιση των πρωταθλημάτων.
Η Επιτροπή μαζί με τους εκπροσώπους των σωματείων αποφάσισαν να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα υποδομών. Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα που είχαν ορίσει την αρχή της χρονιάς για καταληκτική ημερομηνία λήξης των πρωταθλημάτων στις 12/05/2019 ενδεχομένως -λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες στο Νομό- να πάει μέχρι τέλος Μαϊου.
Επιπλέον αποφασίσθηκε, εφ’ όσον το επιτρέψει ο καιρό, να ορισθούν διπλές αγωνιστικές κάποια Σαββατοκύριακα για να καλυφθεί το “χαμένο έδαφος”.
Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί εντός εβδομάδας και θα περιλαμβάνει όλες τις αγωνιστικές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Έπειτα, ανάλογα με την πρόοδο των αγώνων θα βγει και η συνέχεια του προγράμματος.

Αποφάσεις:
– Υποχρεωτικότητα ΚΑΡΤΑΣ ΠΑΓΚΟΥ (ή απόδειξης πληρωμής) σε όλα τα τμήματα των υποδομών. Από την επόμενη αγωνιστική δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο χωρίς αποδεικτικό.

– Καταληκτική ημερομηνία για μετατροπή των προσωρινών δελτίων σε κανονικά ορίζεται η 31.01.2019, όσον αφορά τις κατηγορίες της Κ-16 και της Κ-14.

– Στις 2/3 & 23/24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν διπλές αγωνιστικές. Τα συγκεκριμένα Σάββατα θα αγωνίζονται οι κατηγορίες των Κ-16 & Κ-14 και τις Κυριακές οι κατηγορίες Κ-14 & Κ-13.

– Το Σάββατο των Αποκριών (9.3.19) θα ορισθούν κανονικά αγώνες των κατηγοριών Κ-16 & κ-12.

* Στη σύσκεψη παρευρέθη και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Τσακνάκης Π., αρμόδιος για τα θέματα διαιτησίας στα πρωταθλήματα Υποδομών.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top