Μικτη Λαρισας

Αποστολή Μικτών ομάδων για τους αγώνες με την ΕΠΣ Τρικάλων

Την Τετάρτη στο Στάδιο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί η 2η αγωνιστική των μικτών ομάδων της ΕΠΣΝ Λάρισας απέναντι αυτών της ΕΠΣ Τρικάλων. Στις 12.30 θα αγωνσιθεί η μικτή ομάδα της Κ-14 ενώ στη συνέχεια στις 14.30 αντιμέτωπες θα βρεθούν οι Μικτές ομάδες κατηγορίας Κ-16.

Καλούνται από τον προπονητή της μικτής Κ-14 Φώλλα Νικόλαο οι ακόλουθοι παίκτες να παραβρεθούν την τεταρτη 21/11 στα αποδυτηρια του σταδιου αλκαζαρ στις 11:00 (ώρα συγκέντρωσης) για τον αγωνα με την ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αντωνόπουλος, Νικολακούλης, Γούλας, Κυρμιτσής, Ασίκογλου, Γαρυφάλλου, Ιορδανίδης, Νινίκας, Πινακάς, Μπόρος, Αρσενίδης, Αρσένης, Γκίτσας, Λάζος, Μπαλαμώτης, Μπακαβέλος, Φώλιας, Χατζής.

Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή(ρούχα αποστολης) .Όποιος για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσει να ενημερώσει τον προπονητή Φώλλα Νικόλαο στο τηλέφωνο 6976700968.

Καλούνται από τον προπονητή της μικτής K-16 Τσέτσιλα Δημήτρη οι ακόλουθοι παίκτες να παραβρεθούν την τεταρτη 21/11 στα αποδυτηρια του σταδιου αλκαζαρ στις 12:45 (ώρα συγκέντρωσης) για τον αγωνα με την ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πατέτσιος  (Λαρισαϊκος), Γκατζιούρας,  Γκαλμπογκίνης, Ζαμπετας (Σμόλικας Φαλάνης), Γκαραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε), Ζαρας,(Ηρακλής Λάρισας), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι Θύελλας), Ζησούλης, Πράπας, Κατσίκας, (Νεα Πολιτεία),  Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα) ,Γουλούλης (Νίκη Μιχαήλ), Παπακωνσταντίνου  (Ερ. ΑΕΛ), Καρέλας (Γιάννουλη)
Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή(ρούχα αποστολης) .Όποιος για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσει να ενημερώσει τον προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη στο τηλέφωνο 6932618917.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top