Δελτια Τυπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του σχετικά με τις δεσμεύσεις δημιουργίας του Ενωσιακού γηπέδου τόσο από την πλευρά του Δημάρχου Λαρισαίων κου Απόστολου Καλογιάννη όσο και του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Γεωργίου Βασιλειάδη.

Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας όπου τέθηκε επί τάπητος το θέμα της κατασκευής του Ενωσιακού γηπέδου.

Ο Υφυπουργός, αφού επισκέφτηκε τον χώρο όπου η ΕΠΣΝΛ μαζί τους εκπροσώπους του Δήμου Λαρισαίων θέλουν να στεγάσουν το “σπίτι του ποδοσφαιριστή”, έδωσε την έγκριση του για υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, μαζί με τους συνεργάτες του από την πρώτη κιόλας συνάντηση με την νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. και τον Πρόεδρο της κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη αντιλήφθηκαν την σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα της εκπλήρωσης της κατασκευής του Ενωσιακού γηπέδου και βοήθησαν τα μέγιστα με την παραχώρηση του χώρου μέσα στην πόλη της Λάρισας και τη συνδρομή στην εξεύρεση των απαραίτητων πόρων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top