Δελτια Τυπου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΕΠΣΛ ΤΗΣ 24.10.2017

Κατά την συνεδρίασή του την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας έλαβε – μεταξύ άλλων – τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ της 30ής Οκτωβρίου με θέμα την παράσταση ή απόσυρση ως πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της «κάρτας υγείας», την ΕΠΣΛ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος κ.Δημήτρης Μπουχλαριώτης ως τακτικός και ο σύμβουλος κ.Πέτρος Μπανιάς ως αναπληρωματικός.

2.Για το διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017, τα γραφεία της ΕΠΣΛ θα λειτουργούν κατά τις απογευματινές ώρες (18.00’-20.00’), μόνον κάθε Παρασκευή.

3.Θα υπάρξει επικοινωνία με την διεύθυνση του «Απολλώνειου», προκειμένου να διευρυνθεί το ωράριο φυσιοθεραπείας των τραυματιζόμενων ποδοσφαιριστών.

4.Συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Μπουχλαριώτη – Γρηγοριάδη και Καρκατσέλα, με αντικείμενο την διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων του νομού και έπαθλο ένα αυτοκίνητο.

5.Εγκρίθηκε η καταβολή συνολικού ποσού 890 ευρώ για την κάλυψη των οδοιπορικών των παρατηρητών αγώνων από την έναρξη των πρωταθλημάτων Α’ και Α1 Κατηγορίας μέχρι και 22.10.2017.

6.Έγινε δεκτό αίτημα της Αναγέννησης Καλοχωρίου για την καταβολή των εξόδων διαιτητή και ιατρού αγώνα παιδικού πρωταθλήματος της 21.10.2017 που δεν διεξήχθη.

7.Εγκρίθηκε η μετεγγραφή του διαιτητή Ελευθέριου Ροκοπάνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας καθώς και η μετεγγραφή του Λαρισαίου διαιτητή Χρήστου Παπαδημητρίου στην ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησίας).

8.Παραλήφθηκαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας της Ελπίδας Μεσοχωρίου για την διαιτησία του κ.Κουκούλη στον αγώνα με τον Ροδιακό και του Μαχητή Τερψιθέας για την διαιτησία του κ.Μπουρονίκου στον αγώνα με τον Άγιο Θωμά.

9.Ορίσθηκε ο β΄αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ κ.Ελευθέριος Γρηγοριάδης ως παρατηρητής αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος της 25.10.2017 μεταξύ Παναιτωλικού-Πανσερραϊκού και οι κ.κ. Βασίλης Νταβαρούκας – Γιάννης Γκουτζαμάνης ως εκπρόσωποι Οικονομικής Επιστασίας της ΕΠΟ στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΛ-Παναχαϊκής της 25.10.2017 και Απόλλωνα Λαρ.-ΑΕΚ της 26.10.2017, αντιστοίχως.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης παρέστη η τηλεοπτική παραγωγός κ.Έλενα Οικονόμου, η οποία μέσω της εκπομπής «Super Sport» στην TRT προβάλλει κάθε Κυριακή στιγμιότυπα από αγώνες του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΛ, καθώς και ο κ.Δημήτρης Πετρωτός, ως αντιπρόσωπος της «Givova», χορηγού εταιρίας των Μικτών ομάδων, με θέμα την ενημέρωση του Δ.Σ. για τις αντίστοιχες δραστηριότητές τους.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top