Δελτια Τυπου

Αποφάσεις Δ.Σ. της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ της 05.10.2017

Συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας και – μεταξύ άλλων – έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Ενέκρινε την σύναψη χορηγικής σύμβασης με το βιβλιοπωλείο «Επιλογές», το οποίο θα προβάλλεται με την επωνυμία του στις διοργανώσεις του παιδικού και του προπαιδικού πρωταθλήματος.

Παρών κατά την συνεδρίαση ήταν και ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης επιχείρησης κ.Κώστας Τριανταφύλλου, ο οποίος ανέλυσε τα σχέδιά του έχοντας εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ.

2.Ανανεώθηκε για το 2018 η σύμβαση συνεργασίας της ΕΠΣΛ με την λογίστρια κ.Ελένη Πολύζου.

3.Κατόπιν ενημέρωσης από τον επικεφαλής της Υποεπιτροπής Παρατηρητών Χρήστο Χατζούλη για τις ελλείψεις που έχουν καταγραφεί σε γήπεδα του νομού (πάγκοι παρατηρητών – ιατρών, περιφράξεις αγωνιστικών χώρων, ασφάλιση εισόδων), θα υπάρξει επικοινωνία με τους κατά τόπους Δήμους για την αποκατάστασή τους.

4.Εγκρίθηκε ο πίνακας υποψηφίων προπονητών της σχολής UEFA C, σύμφωνα με την πρόταση της αρμόδιας επιτροπής που είχε συγκροτηθεί από το Δ.Σ.Τα μαθήματα της σχολής, μετά από νεώτερη ενημέρωση της ΕΠΟ, θα αρχίσουν στις 28 Νοεμβρίου.

5.Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των τμημάτων υποδομής την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία της Ένωσης, εν όψει της έναρξης των αντιστοίχων πρωταθλημάτων που έχει προγραμματισθεί για το μεν παιδικό για το Σάββατο 14/10, για τα δε εφηβικό – προπαιδικό για το Σάββατο 21/10.

6.Θα αποσταλεί έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο θα δηλώνεται η συναίνεση της ΕΠΣ Λάρισας για την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών της ΕΠΟ με θέμα την απόσυρσή της ως πολιτικής αγωγής κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για την «κάρτα υγείας».

Τελευταια ΝΕΑ

To Top