Διαιτητες

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των διαιτητών με την Ε.Δ./ ΕΠΣΝΛ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των διαιτητών με την Ε.Δ./ Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας, με την παρουσία των περισσότερων διαιτητών αλλά και σύσσωμης της Επιτροπής.
Την εισαγωγή ανέλαβε ο κ. Λιόλιος (αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Δ. και παρατηρητής της Super League), ο οποίος καλωσόρισε τους διαιτητές και έκανε την παρουσίαση των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής.
Έπειτα το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης και της Ε.Δ. κ. Μπουχλαριώτης, ο οποίος στην αρχή εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησης όλων των διαδικασιών λόγω των εκλογικών θεμάτων που είχε η Ένωση μέσα στο καλοκαίρι. Στη συνέχεια, ενημέρωσε τους διαιτητές για τις καινοτόμες ιδέες που έλαβε η Ε.Δ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών όπως και των σωματείων.
Αναλυτικότερα τους ενημέρωσε για τα κάτωθι:
1) Όλοι οι διαιτητές θα παραλαμβάνουν μέσω e-mail το εξοδολόγιό τους και το φύλλο αγώνος, όπως γίνεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς να χρειάζεται να παρευρίσκονται στην Ένωση κάθε Παρασκευή.
2) Το εξοδολόγιο μειώνεται κατά 10ευρώ ανά αγώνα, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει τις απολαβές των διαιτητών, αφού αυτό το ποσό αποτελούσε το ποσοστό που απέδιδαν στην Ένωση και πλέον θα λαμβάνεται αναταποδοτικά από τα σωματεία μέσω του παραβόλου της δήλωσης συμμετοχής.
3) Οι διαιτητές θα λαμβάνουν ακριβώς το ίδιο ποσό με τους βοηθούς διαιτητές.
4) Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στους πάγκους, σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
5) Για τους γιατρούς αγώνα, δεν έχει ληφθεί τελεσίδικη απόφαση, καθώς αναμένεται αύριο η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Ε.Π.Ο. με το αρμόδιο κλιμάκιο της UEFA.
6) Υποχρεωτική παρουσία όλων των διαιτητών στα εβδομαδιαία μαθήματα της Ε.Δ.

Μετά τον Πρόεδρο, ανέβηκε στο βήμα ο κ. Βαλιώτης που επέστησε την προσοχή στους διαιτητές, ως προς τα παρακάτω σημεία:
1) Τις Παρασκευές μέχρι τις 20.00 θα έχουν λάβει όλοι τους ορισμούς τους και θα είναι ενήμεροι για τις υποχρεώσεις τους στην κάθε αγωνιστική.
2) Θέματα συμπεριφοράς προς τους παράγοντες.
3) Καλή μελέτη του κανονισμού και ιδίως των τροποποιήσεων.
4) Τυχόν κωλύμματα θα δηλώνονται από τους διαιτητές στο e-mail της Ένωσης μέχρι την Τετάρτη πριν την εκάστοτε αγωνιστική.

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Λιόλιος έκανε μια ταχεία παρουσίαση στους διαιτητές για τις τροποποιήσεις του κανονισμού των διαιτητών.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top