Νεα

Κλήρωση αγώνων μπαράζ Β΄ κατηγορίας αύριο Τετάρτη

 

 

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης και παρουσία των εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων ομάδων, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 20.00΄, στα γραφεία της ΕΠΣΛ, η κλήρωση των αγώνων μπαράζ των ομάδων της β΄ κατηγορίας, που σύμφωνα με την Προκήρυξη του πρωταθλήματος θα γίνουν για να καλυφθεί 1 ακόμη θέση ανόδου στην Α1 κατηγορία και 2 θέσεις υποβιβασμού στη Γ΄ κατηγορία.

 

Συγκεκριμένα, για τη μία θέση ανόδου θα αγωνιστούν σε απλούς αγώνες με βαθμολογία και σε ουδέτερα γήπεδα, οι δευτεραθλήτριες ομάδες των 3 ομίλων της κατηγορίας, που είναι οι: Αναγέννηση Φαρσάλων (1ος όμιλος), Αμπελόκηποι (2ος όμιλος) και Αστέρας Μελισσοχωρίου (3ος όμιλος).

 

Για να αποφύγουν τις 2 θέσεις υποβιβασμού στη Γ΄ κατηγορία, θα δώσουν απλούς αγώνες με βαθμολογία, σε ουδέτερα γήπεδα, οι 3 προτελευταίες ομάδες των βαθμολογικών πινάκων των 3 ομίλων της κατηγορίας, που είναι οι: Χαραυγή (1ος όμιλος), Προοδευτική Βερδικούσιας (2ος όμιλος) και Ομόνοια (3ος) όμιλος.

 

Οι αγώνες μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαΐου 2017.

 

Πριν από την κλήρωση των εν λόγω αγώνων, θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία για να επικυρώσει τις τελικές βαθμολογίες των 3 ομίλων της β΄ κατηγορίας στην κανονική περίοδο.

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top