Νεα

Κλήρωση αγώνων κατάταξης αύριο βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΛ

 

 

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 20.00΄, στα γραφεία της Ένωσης, οι κληρώσεις των αγώνων pray off & play out, μεταξύ των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, που στην κανονική διάρκεια του εν λόγω πρωταθλήματος κατέλαβαν τις πρώτες 4 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (Αχιλλέας Φαρσάλων, Δωτιέας Αγιάς, Δήμητρα Γιάννουλης και Οικονόμος Τσαριτσάνης) και των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις 12η, 13η, 14η και 15η του βαθμολογικού πίνακα ( Αναγέννηση Καλοχωρίου, Λάρισα 2012, Αετός Μακρυχωρίου και Αστραπή Νέας Πολιτείας).

 

ΤΑ PLAY ΟFF

 

Στους διπλούς αγώνες κατάταξης (play off), οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας, που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018. Θα συμμετάσχουν στους κρίσιμους αυτούς αγώνες «πριμοδοτούμενες» βαθμολογικά, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Προκήρυξη των πρωταθλημάτων (άρθρο 16).

 

Έτσι, ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα ξεκινήσει τους αγώνες έχοντας 11 βαθμούς, ο Δωτιέας Αγιάς με 5, η Δήμητρα Γιάννουλης με 1 και 0 βαθμούς ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

 

ΤΑ PLAY OUT

 

Στους διπλούς αγώνες κατάταξης (play out), οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Α΄ κατηγορία, αφού μετά τη λήξη των αγώνων αυτών, η τελευταία από τις 4 ομάδες στην ειδική βαθμολογία, θα «συνοδεύσει» τον ήδη υποβιβασθέντα Αστέρα Τυρνάβου στην Α1 κατηγορία τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018. Θα συμμετάσχουν στους κρίσιμους αυτούς αγώνες «πριμοδοτούμενες» βαθμολογικά, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Προκήρυξη των πρωταθλημάτων (άρθρο 17).

 

Έτσι, η Αναγέννηση Καλοχωρίου θα ξεκινήσει τους αγώνες έχοντας 3 βαθμούς, η Λάρισα 2012 με 2 βαθμούς, ο Αετός Μακρυχωρίου με 1 και 0 βαθμούς η Αστραπή Νέας Πολιτείας

 

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων αποφάσισε όπως οι παραπάνω αγώνες ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και συνεχισθούν μεσοβδόμαδα, ώστε με 2 αγωνιστικές κάθε εβδομάδα, τα «μίνι» πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017.

 

Στην αυριανή κλήρωση καλούνται και πρέπει να παραβρεθούν όλοι οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων σωματείων.

 

Πριν από την κλήρωση των αγώνων κατάταξης, στα γραφεία της ΕΠΣΛ θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης για την απαραίτητη επικύρωση της βαθμολογίας της Α΄ κατηγορίας, της κανονικής περιόδου (άρθρο 20 του ΚΑΠ).

 

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Μία ακόμη κλήρωση θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, αύριο Τετάρτη βράδυ στα γραφεία της. Πρόκειται για τους απλούς αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων της Γ΄ κατηγορίας, που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατέλαβαν την 3η βαθμολογική θέση στον κάθε όμιλο.

Οι ομάδες αυτές είναι: Α.Ε. Μάνδρας (1ος όμιλος), Νίκη Μιχαήλ (2ος όμιλος) και Ιπποκράτης (3ος όμιλος).

Οι 3 μεταξύ τους απλοί αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα, θα ξεκινήσουν και αυτοί την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και μετά τους αγώνες αυτούς οι παραπάνω ομάδες θα πάρουν θέσεις στην ενιαία βαθμολογία της Γ΄ κατηγορίας. Οι βαθμολογίες των 3 ομίλων της Γ΄ κατηγορίας της κανονικής περιόδου, θα επικυρωθούν από την Εκτελεστική Γραμματεία, στη συνεδρίασή της που θα προηγηθεί των κληρώσεων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top