Μικτη Λαρισας

Απολογισμός έργου & ευχαριστίες των 2 Ενωσιακών προπονητών

 

 

Οι δύο Ενωσιακοί προπονητές ποδοσφαίρου κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, στον τομέα που τους αφορούσε, δηλαδή, τη συγκρότηση, προπόνηση και καθοδήγηση στους επίσημους αγώνες των 2 Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ (Νέων και Παίδων), οι οποίες συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Προεπιλογής Παικτών, Νέων και Παίδων, για τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες, που και φέτος διοργάνωσε η ΕΠΟ, αλλά και τη συνέχιση των προσπαθειών τους στους 3 τελευταίους μήνες για ανεύρεση και προετοιμασία παικτών που στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα στελεχώσουν την Παιδική ομάδα της ΕΠΣΛ (γεννηθέντες το 2004), κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της δραστηριότητάς τους στην ποδοσφαιρική χρονιά που λήγει, αναφέρουν τα εξής:

 

  • Ο ποδοσφαιρικός Νομός Λάρισας είναι μια αστείρευτη πηγή ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών και αυτό διαπιστώθηκε από τη συνεχή και πολύμηνη προσπάθειά μας να τους εντοπίσουμε, καλέσουμε για δοκιμές, προπονήσουμε και τους καλύτερους από αυτούς να τους προωθήσουμε για να στελεχώσουν τις 2 ομάδες Υποδομής της Ένωσής μας.
  • Εμείς προσωπικά θεωρούμε την παρουσία και των 2 ομάδων μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ, σαν άκρως πετυχημένη, αφού οι καταλήψεις των προνομιούχων πρώτων θέσεων στον όμιλό μας, συνδυάστηκαν και ενισχύθηκαν και από τον παράγοντα τύχη.
  • Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση, την προσήλωση και προπάντων το ήθος όλων των παικτών που συμμετείχαν στις προσπάθειες των 2 Μικτών,
  • Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γιάννη Βλάγκα και τα μέλη αυτής, που με διακριτικό ρόλο στάθηκαν δίπλα στην κάθε μας προσπάθεια, διευκολύνοντας το έργο μας.
  • Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων (γεννηθέντες το 2001), που συμμετείχαν σε δοκιμές, προπονήσεις και αγώνες, για την προσπάθειά τους και τη συνεργασία τους. Από τη νέα χρονιά, «ενηλικιώνονται» ποδοσφαιρικά και πλέον σαν ταλαντούχοι, που αποδεδειγμένα είναι, θα προσφέρουν στις ομάδες που ανήκουν και θα προσδοκούν σε ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον. Σ΄ όλους και στον καθένα ξεχωριστά ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια.
  • Μετά τη λήξη των επίσημων αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, ασχοληθήκαμε με την ανεύρεση, δοκιμή και προπόνηση των νεαρών εκείνων παικτών του Νομού, που στην ποδοσφαιρική περίοδο θα στελεχώσουν τη νέα Παιδική ομάδα της Ένωσης (γεννηθέντες το 2004). Ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση, αλλά πιστεύουμε χρήσιμη και απαραίτητη. Μέσα στους τελευταίους 3 μήνες καλέσαμε για δοκιμή και προπονήσεις 110 παιδιά του Νομού, τα οποία προπονήσαμε χωρισμένα σε 3 γκρουπ, πραγματοποιώντας συνολικά 25 προπονήσεις. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειάς μας και τις διαπιστώσεις μας θα τις καταθέσουμε εγγράφως στο Δ.Σ. της Ένωσης.
  • Τέλος, δημόσια θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της πόλης: Ατρόμητοι/Βουτυρίτσα, Ολύμπικ και Τοξότες/Athletic, οι οποίοι διέθεταν χωρίς καμιά απαίτηση τα γήπεδά τους για τις προετοιμασίες και προπονήσεις των Μικτών μας ομάδων, όποτε τα ζητούσαμε.

 

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ένα τέλος που βρίσκει εμάς, δύο ανθρώπους που ασχολήθηκαν και ασχολούνται, όχι μόνο με την προπόνηση νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και με τη διαπαιδαγώγησή τους, γεμάτους από ευχάριστες αναμνήσεις. Ευχόμαστε σε όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να έχουν ένα ανέμελο καλοκαίρι και υγιείς να επανέλθουν σε αυτό.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΑΚΑΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Προπονητές Ποδοσφαίρου

Τελευταια ΝΕΑ

To Top