Νεα

1΄ σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

Με  απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, η οποία συμμετέχει στο βαρύ πένθος της Ελληνικής Κοινωνίας για τον άδικο χαμό των 4 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στο δυστύχημα του Σαρανταπόρου, σε όλους τους αγώνες, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων, του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, θα τηρηθεί 1΄σιγή πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Αλλαγές σε αγώνες πρωταθλημάτων

Με άλλη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης και για τεχνικούς λόγους επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων:

  • Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Διογένης – Νίκη Κρήνης (Γ΄ κατηγορίας), της 23/4 , θα γίνει στο γήπεδο Νεάπολης στις 15.00΄, αντί της 16.30΄.
  • Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων Αστέρας Μελισσοχωρίου – Ατρόμητοι/Θύελλα (Β΄ κατηγορία) και Άγιος Θωμάς – Προμηθέας (Γ΄ κατηγορίας), της 23/4, θα γίνουν την 11.00΄, αντί της 16.30΄.
  • Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Νέες Καρυές – Ολυμπιακός Αμπελιάς της 22/4, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Διλόφου
  • Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων Θερμαϊκός Στομίου – Σ.Σ. Ραψάνης και Λαρισαϊκός – Αστέρας Μελισσοχωρίου (Β΄ κατηγορίας), θα διεξαχούν την Τρίτη 25/4 και ώρα 17.00΄.

Λήγει η προθεσμία για τις πρώτες εγγραφές

Η Γραμματεία της Ένωσης ενημερώνει τους εκπροσώπους όλων των σωματείων που προτίθενται να καταθέσουν αιτήσεις για πρώτες εγγραφές ποδοσφαιριστών, ότι η τελική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων αυτών είναι η 30η Απριλίου 2017.

Επειδή η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αργία (Κυριακή), τις αιτήσεις τους αυτές θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία της ΕΠΣΛ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top