Νεα

Αλλαγές στα προγράμματα αγώνων πρωταθλημάτων Α΄ & Α1 κατηγοριών

 

 

 

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΠΣΛ, οι προγραμματισμένες αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και των εκπροσώπων των σωματείων του Νομού που μετέχουν τη φετινή περίοδο στα πρωταθλήματα Α΄ και Α1 κατηγοριών, προκειμένου, μέσα από συζήτηση και προτάσεις να διαμορφωθεί το πρόγραμμα των αγώνων των πρωταθλημάτων αυτών, μέχρι τη λήξη τους.

 

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Προηγήθηκε η συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, στην οποία έδωσαν το παρόν οι ομάδες: Αχιλλέας Φαρσάλων, Δωτιέας Αγιάς, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Δήμητρα Γιάννουλης, Τύρναβος 2005, Αετός Αμυγδαλέας, Π.Ο. Ελασσόνας, Δόξα Βλαχογιαννίου, Φαλανιακός, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Λάρισα 2012 και Αετός Μακρυχωρίου.

Προς τους παρευρισκόμενους τέθηκε για έγκριση η πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Νίκου Δημερά, για τη διεξαγωγή 1 εμβόλιμης αγωνιστικής  στις εναπομείνασες 5 του πρωταθλήματος, με ημερομηνία διεξαγωγής αυτής της εμβόλιμης (27η αγωνιστική) την 12η Απριλίου (Μ. Τετάρτη) ή την Τετάρτη 26η Απριλίου  (η 28η αγωνιστική σαν εμβόλιμη).

 

Έγινε «ψηφοφορία» μεταξύ των παρευρισκόμενων εκπροσώπων και τελικά επικράτησε η πρώτη πρόταση του κ. Δημερά. Με βάση αυτή την πρόταση το πρόγραμμα αγώνων της Α΄ κατηγορίας μέχρι τη λήξη του (κανονική περίοδος) διαμορφώθηκε ως εξής:

  • 26η αγωνιστική: 8 Απριλίου ώρα 16.30΄
  • 27η αγωνιστική: 12 Απριλίου, ώρα 17.00΄
  • 28η αγωνιστική, 23 Απριλίου, ώρα 17.00΄
  • 29η αγωνιστική, 29 Απριλίου, ώρα 17.00΄
  • 30η αγωνιστική, 7 Μαΐου, ώρα 17.00΄

Με βάση αυτή την τροποποίηση του προγράμματος, οι προβλεπόμενοι από την προκήρυξη αγώνες  μπαράζ, θα ξεκινήσουν την Κυριακή 14 Μαΐου και θα συνεχιστούν κάθε επόμενη Τετάρτη και Κυριακή, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

 

Επίσης, έγινε γνωστό ότι εάν ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που συμμετέχει σαν Κυπελλούχος της ΕΠΣΛ στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΟ, κερδίσει σήμερα Τετάρτη το πρώτο παιχνίδι που δίνει για τη διοργάνωση αυτή και προκριθεί στην επόμενη φάση, τότε ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας που έχει να δώσει τη Μ. Τετάρτη με τον ΠΟΕ, θα αναβληθεί και θα οριστεί από την Επιτροπή σε μια διαθέσιμη ημερομηνία.

 

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Ακολούθησε η συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 κατηγορίας, στην οποία έδωσαν παρόν οι 9 συνολικά ομάδες.  Προς αυτούς ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Δημεράς έθεσε την πρόταση για τη διεξαγωγή 1 εμβόλιμης αγωνιστικής μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αφού δεν υπάρχει χρονική πίεση. Στην πρόταση αυτή συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, αλλά ακολούθησε μια νέα πρόταση από τον εκπρόσωπο του Ηρακλή Λάρισας, για τη εισαγωγή στο πρόγραμμα και δεύτερης εμβόλιμης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ποδοσφαιριστές – μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η πρόταση αυτή μπήκε σε «ψηφοφορία» και πέρασε, αφού 6 σωματεία ψήφισαν υπέρ αυτής.  Έτσι το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας διαμορφώθηκε ως εξής:

  • 27η αγωνιστική, 9 Απριλίου, ώρα 16.30΄
  • 28η αγωνιστική, 12 Απριλίου, ώρα 17.00΄(εμβόλιμη)
  • 29η αγωνιστική, 22 Απριλίου, ώρα 17.00΄
  • 30η αγωνιστική, 30 Απριλίου, ώρα 17.00΄
  • 31η αγωνιστική, 6 Μαΐου, ώρα 17.00΄
  • 32η αγωνιστική, 9 και 11 Μαΐου, ώρα 17.00΄(εμβόλιμη)
  • 33η αγωνιστική, 14 Μαΐου, ώρα 17.00΄
  • 34η αγωνιστική, 20 Μαΐου, ώρα 17.00΄

Τελευταια ΝΕΑ

To Top