Πρωταθλήματα

Συγκεντρώσεις εκπροσώπων σωματείων Α΄ και Α1 κατηγοριών αύριο Τρίτη στα γραφεία της ΕΠΣΛ

 

 

Από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Δημερά και τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, καλούνται αύριο Τρίτη, 4 Απριλίου 2017, το απόγευμα, στα γραφεία της Ένωσης, όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων του Νομού, τα οποία αγωνίζονται στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, στις κατηγορίες Α΄ και Α1.

 

Η συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων της Α΄ κατηγορίας θα γίνει στις 6 το απόγευμα και αυτών της Α1 κατηγορίας στις 7.

 

Βασικός σκοπός των συγκεντρώσεων αυτών είναι ο ορισμός των αγώνων, που σύμφωνα με το πρόγραμμα έχουν απομείνει και στα 2 πρωταθλήματα, με τρόπο ώστε να φτάσουμε στην ομαλή και χωρίς προβλήματα περαίωσή τους.

 

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων έχει καταρτίσει το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγώνων, αλλά πριν το επικυρώσει και το επισημοποιήσει, θα ήθελε να ακούσει και τις απόψεις των εκπροσώπων όλων των ομάδων, ειδικότερα αυτές που αφορούν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων αυτών .

 

Ο παραπάνω λόγος, όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, καθιστά την παρουσία όλων των εκπροσώπων των σωματείων στις αυριανές συγκεντρώσεις, απαραίτητη.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top