Δελτια Τυπου

Αύριο η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου

 

 

H καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΛ την ερχόμενη Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.15΄, στο Εθνικό Στάδιο Λάρισας (Αλκαζάρ), θα δοθεί αύριο Τρίτη και ώρα 14.00΄, στα γραφεία της Ένωσης.

 

Θα παραβρεθούν σε αυτή οι εκπρόσωποι των 2 φιναλίστ ομάδων του τελικού, «Αχιλλέας» Φαρσάλων και «Δωτιέας» Αγιάς, δηλαδή εκπρόσωπος της Διοίκησης, εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, οι 2 προπονητές, καθώς και η διαιτητική «τετράδα», που αργά σήμερα το βράδυ θα οριστεί από την Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει τον σημαντικό αυτό αγώνα, που κάθε χρόνο αποτελεί τη Γιορτή του Λαρισινού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

 

Όλοι οι παραπάνω θα πλαισιωθούν στο πάνελ της συνέντευξης από Διοικητικούς της Ένωσης και από μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και θα γίνουν δηλώσεις από όλους τους παριστάμενους.

 

Σύσκεψη αύριο

για τα πρωταθλήματα Υποδομών

 

Αύριο Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00΄, στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των μελών της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, με τους εκπροσώπους των σωματείων – Ακαδημιών, που συμμετέχουν στα φετινά υπό εξέλιξη πρωταθλήματα Υποδομών (εφηβικό, Προπαιδικό, Παιδικό), προκειμένου να συζητηθούν και παρθούν αποφάσεις, για τον τρόπο περαίωσης των πρωταθλημάτων αυτών, ύστερα και από τα διάφορα προβλήματα που προσέθεσαν στην διεξαγωγή τους οι αλλεπάλληλες κακοκαιρίες στο Νομό μας.

Η παρουσία των εκπροσώπων όλων των σωματείων κρίνεται απαραίτητη.

 

Οι πρώτες εγγραφές ποδοσφαιριστών

 

Από τη Γραμματεία της Ένωσης γίνεται υπενθύμιση προς τους εκπροσώπους όλων των τοπικών σωματείων του Νομού, ότι η ημερομηνία για πρώτη εγγραφή ποδοσφαιριστών, λήγει την 30η  Απριλίου 2017.

 

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι εάν υπάρχουν ερωτήματα για πρώτη εγγραφή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, αυτά θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top