Μικτη Λαρισας

Προπονήσεις – προεπιλογή παικτών για την Παιδική της ΕΠΣΛ

 

 

Οι 2 Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, θα ξεκινήσουν από αύριο Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 15.15΄, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Γ. Μητσιμπόνας», τις προσπάθειές τους για την συγκρότηση και προετοιμασία της ομάδας Παίδων της Ένωσης, που τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017 – 2018, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα προεπιλογής παικτών για τις Εθνικές ομάδες, που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Ο στόχος των 2 προπονητών είναι η δοκιμασία και προεπιλογή ποδοσφαιριστών των σωματείων του Νομού, που γεννήθηκαν τη χρονιά 2004 και νεότεροι, πάντα με τη συμπαράσταση και βοήθεια των προπονητών των σωματείων που διαθέτουν τέτοιους ποδοσφαιριστές και οι οποίοι θα πρέπει να τους προτείνουν για τις προπονητικές δοκιμασίες που αρχίζουν αύριο.

 

Στην αυριανή προπόνηση προεπιλογής καλούνται να παραβρεθούν οι παρακάτω νεαροί ποδοσφαιριστές, έχοντας μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες:

 

Καραβέντζας, Χριστακέας, Αθανασιάς, Κοτσάκι (Ακαδημία Ολύμπικ), Τσιομήτας Στ., Τσιομήτας Αποστ., Μπαριώτας, Πατούνας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Δανιλούλης, Παϊτέρης (Προμηθέας), Παπαθανασίου, Παρασκευούδης (Νίκη Μιχαήλ), Παζάρας, Σούμπάσης, Καντώνιας, Χολέβας (Αμπελόκηποι), Κυρίτσης, Μπαλαής (Αβέρωφ), Δάσκαλος, Τσιάρας (Ακαδημία Πλίτση), Μπαλαής, Τσακνάκης, Πλατσάς (Τοξότης), Παπαδιώτης (Απόλλων Λάρισας), Κυρίτσης, Κούκος, Τσιουπιός, Ρήτας (ΑΕΛ), Ζησούλης, Πέρκας (Δόξα Αργυροπουλίου), Ζαρκαδής (Αστέρας Μελισσοχωρίου), Κατσαρός, Γκάμπλιας, Καλπάκης (Πηνειός – Μπαράζ).

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα χρειαστούν, μπορούν να επικοινωνούν με τους Ενωσιακούς προπονητές, στα τηλέφωνα: 6972 286318 (Κεραμάρης) και 6989 894320 και 6937 393085 (Καμάκας),

Τελευταια ΝΕΑ

To Top