Δελτια Τυπου

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν αγώνες

 

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση, αναβλήθηκαν για άλλη μια βδομάδα όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων (ανδρών και Υποδομών), που επρόκειτο να διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Ιανουαρίου 2017.

 

Αιτία της νέας αναβολής των πρωταθλημάτων ήταν η απόφαση του Δήμου Λαρισαίων να μη διαθέσει για το Σαββατοκύριακο όλα τα γήπεδά του, αφού, όπως ανέφερε σε σχετικό έγγραφο που απέστειλε στην Ένωση, βρίσκονται σε κατάσταση ακαταλληλότητας λόγω της τήξης του χιονιού, ενώ υπάρχει περίπτωση της ολικής καταστροφής των αγωνιστικών χώρων εάν χρησιμοποιηθούν.

 

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων των υπόλοιπων Δήμων του Νομού, οπότε η απόφαση της αναβολής των αγώνων του ερχόμενου Σαββατοκύριακο θεωρήθηκε επιβεβλημένη.

 

Μετά τη νέα αναβολή των αγώνων, όλα τα πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, όπως αυτό είχα καταρτισθεί πριν από την πρώτη αναβολή λόγω της κακοκαιρίας.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top