Μικτη Λαρισας

Η αγωνιστική δραστηριότητα των Μικτών της ΕΠΣΛ

 

Οι Ενωσιακοί προπονητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ (Νέων και Παίδων) κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, ενημερώνουν, μέσω της Γραμματείας της Ένωσης, τα σωματεία του Νομού και τους προπονητές τους, για την επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα των Μικτών ομάδων, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Προεπιλογής παικτών, Νέων και Παίδων, για της Εθνικές ομάδες, που διοργανώνει η ΕΠΟ:

 

  • Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, οι Μικτές μας θα αγωνιστούν στην Κέρκυρα με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της ομώνυμης Ένωσης, στα πλαίσια των αγώνων της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα γίνει προπόνηση των παικτών των Μικτών σε γήπεδα της πόλης μας που θα ανακοινωθούν νωρίτερα, όπως και τα ονόματα των παικτών που θα κληθούν για προπόνηση. Οι αποστολές των Μικτών θα αναχωρήσουν για την Κέρκυρα, όπου και θα διανυκτερεύσουν, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

 

  • Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, οι Μικτές μας θα αγωνιστούν στη Λάρισα με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θεσπρωτίας., στα πλαίσια των αγώνων της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 θα γίνει προπόνηση των παικτών των Μικτών σε γήπεδα της πόλης μας που θα ανακοινωθούν νωρίτερα, όπως και τα ονόματα των παικτών που θα κληθούν για προπόνηση.

 

ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ & ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2004

 

Το 3ο δεκαήμερο του τρέχοντος Ιανουαρίου, οι 2 Ενωσιακοί προπονητές θα ξεκινήσουν να προεπιλέγουν και προπονούν ποδοσφαιριστές των σωματείων του Νομού μας, που γεννήθηκαν το έτος 2004, προκειμένου να αρχίσει η επιλογή παικτών που θα πλαισιώσουν την ομάδα Παίδων της ΕΠΣΛ την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Για το λόγο αυτό παρακαλούν τους προπονητές ή τους υπεύθυνους Ακαδημιών και σωματείων που διαθέτουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004, να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους (τηλ. Γιώργου Καμάκα: 6989 894320, τηλ. Γιώργου Κεραμάρη: 6972 286318).

Τελευταια ΝΕΑ

To Top