Μικτη Λαρισας

Μια… ντουζίνα γκολ από τις Μικτές ΕΠΣΛ!!!

Θριαμβευτική όσο και… παραγωγική εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι Μικτές της ΕΠΣΛ, στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Προεπιλογής παικτών, Νέων και Παίδων, για τις Εθνικές ομάδες, που διοργανώνει η ΕΠΟ, συντρίβοντας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και «φιλοδωρώντας» τες με 12 (!) συνολικά τέρματα, 7 στο επίπεδο Παίδων και 5 σε αυτό των Νέων.

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Μικτή Παίδων της Ένωσής μας, ήρθε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μιας και συνέτριψε την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας με το εντυπωσιακό 7-0!
Παιχνίδι το οποίο δεν αντέχει σε κριτική με τους νεαρούς άσους να προσφέρουν απλόχερα γκολ και θέαμα.
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 5΄ο Θοδωρής Θεοχάρης με σουτ και στο 20΄σημειώθηκε με αυτογκολ το 2-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασούρα και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα, με αμυντικό να τη στέλνει με το κεφάλι άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 28΄ο Κρικώνης με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Γουλούλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το α΄μέρος έκλεισε και με ένα τέταρτο τέρμα και δράστη τον Γουλούλη αυτή τη φορά με ωραίο σουτ στο 34΄.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ο Μπουλασίκης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μπούρας και έκανε έτσι το 5-0.
Ο Μασούρας ήταν αυτός που στο 68΄επιχείρησε σέντρα-σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτα για το 6-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 72΄ο Ντέκας πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα και αφού η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.
Η διαιτησία
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Πέτσας που είχε βοηθούς τους κ.κ. Παπαγεωργόπουλο και Κυραντζούλη (Τρικάλων).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Κεραμάρης): Νικολακούλης, Καραγιάννης, Καπετανόπουλος, Γκατζιούρας, Μασούρας, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος, Θεοχάρης Θ., Κρικώνης, Μπούρας, Γουλούλης (Γκούμας, Γραβάνης, Θεοχάρης Μ., Μπάγκας, Ντέκας, Νταϊάκης, Ταμπόσης).

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κ. Αμάραντος): Τσόλκας, Δελαπόρτας, Χήτος, Τσούτσης, Παππάς, Λύτρας, Γκαρτζονίκας, Κωστής, Ορφανός, Πλατυπόδης, Παππάς Σ. (Λογαράς, Χάλκης, Τσάτσος, Πλατακιαράς, Θεοχάρης, Υφαντής).

ΟΙ ΝΕΟΙ

%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%cf%89%ce%bd-2016
Στα χνάρια που χάραξαν οι παίδες, βάδισε και η μικτή νέων της ΕΠΣ Λάρισας καθώς συνέτριψε την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας με το ευρύ 5-0 και πανηγύρισε έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναμέτρηση όπου η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με τον Γιώργο Ζαχαράκη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τους «πράσινους» σε μια νίκη εκ του ασφαλούς.
Και πιο συγκεκριμένα στο 15΄ο Ζαχαράκης με σουτ έκανε το 1-0 και στο 27΄ο ίδιος παίκτης μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0.

Επτά λεπτά αργότερα ο Δραχαλίβας με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 3-0 και το α΄ μέρος τελείωσε και με ένα τέταρτο τέρμα αυτή τη φορά με δράστη τον Δάκτυλα ο οποίος και αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Δραχαλίβας ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η επανάληψη αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τον Γιώργο Ζαχαράκη να ολοκληρώνει το προσωπικό του σόου στο 79΄ μετά από ωραία ενέργεια του Καλφούντζου γράφοντας έτσι το τελικό 5-0.
Η διαιτησία
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Στυλιανός που είχε βοηθούς τους κ.κ. Παπαγεωργόπουλο και Κυραντζούλη (Τρικάλων).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ (Γ. Καμάκας): Ντιντής, Πατσιούρας Δ. (46΄Τσακνάκης), Λεβέντης, Κολοκυθόπουλος, Κόκοβας, Καλφούντζος, Δραχαλίβας, Καραούλας (46΄Έξαρχος), Ζαχαράκης, Δάκτυλας (63΄Ραπτόπουλος), Παπακωνσταντίνου.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Κ. Αμάραντος): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β., Δήμας, Τριαντακωνσταντής, Τσιάβος, Μητός (76΄Τζόλος), Σακκάς, Φερεντίνος (46΄Χασακής), Γεωργόπουλος (59΄Παπαδόπουλος), Κοντογεώργος, Καββαδάς.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top