Μικτη Λαρισας

Οι «18άδες» των Μικτών που θα αγωνιστούν στην Άρτα

Μετά τη σημερινή προπόνηση των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, οι 2 Ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, επέλεξαν τους 18 ποδοσφαιριστές των Μικτών Νέων και Παίδων, οι οποίοι θα αναχωρήσουν αύριο Τρίτη για την Άρτα, στην οποία θα διανυκτερεύσουν και το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου, θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Άρτας, στα πλαίσια των αγώνων της α΄ αγωνιστικής του πρωταθλήματος επιλογής παικτών Νέων και Παίδων για τις Εθνικές ομάδες, που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Ο αγώνας των Μικτών Παίδων θα αρχίσει στις 11.30΄ και 2 ώρες αργότερα θα ξεκινήσει αυτός των Μικτών Νέων.

Οι ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τις Μικτές τις ΕΠΣΛ, θα πρέπει αύριο Τρίτη και ώρα 15.15΄ να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του LARISSA SPORTS CENTER, όπου θα κάνουν μια χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Άρτα. Οι παίκτες αυτοί είναι οι εξής:

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

Ντέκας (Αβέρωφ), Καραούλας, Δούνιας, Βλαχάκης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπακωνσταντίνου (Αχιλλέας Φαρσάλων), Ντιντής (Ηρακλής Λάρισας), Κόκκοβας, Δάκτυλας (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Τσούντσουρας (Παναγροτικός), Έξαρχος (Πελασγιώτιδα), Κολοκυθόπουλος, Πατσιούρας Δ. (Προμηθέας), Μπουροτζήκας, Ζαχαράκης (Τοξότης), Λεβέντης, Δραχαλίβας, Καλφούτζος (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Τσακνάκης (Φαλανιακός).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Ντέκας (Αβέρωφ), Γκούμας, Νικολακούλης, Ζαμπέτας, Μπούρας (ΑΕΛ), Δεληγιάννης (Ακαδημία Πλίτση), Μασούρας (Ανθούπολη), Καλόγηρος (Δόξα Αργυροπουλίου), Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος, Κρικκώνης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μπάγκας (Μαυροβούνι), Γκατζιούρας, Γουλούλης (Νίκη Μιχαήλ), Καραγιάννης (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Θεοχάρης (Χαραυγή), Καπετανόπουλος (Προμηθέας).

• Επικεφαλής της αποστολής των Μικτών ομάδων της Ένωσης στο ταξίδι τους στην Άρτα, θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γιάννης Βλάγκας.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top