Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής

Συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης και αφού ήλεγξε τα φύλλα αγώνων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της περασμένης εβδομάδας, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

* Στον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΗΣ, ο οποίος με έγγραφό του παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας (παράβαση άρθρου 17 παρ. 2 ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων), επιβάλλει: Απώλεια των τριών πρώτων αγώνων, ήτοι με ΑΒΕΡΩΦ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ και ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ, με τέρματα 3-0, 0-3 και 3-0 αντίστοιχα, αφαίρεση 6 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και συνολική χρηματική ποινή 300 ευρώ.

* Στην ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ, η οποία με έγγραφό της παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας (παράβαση άρθρου 17 παρ. 2 ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων), επιβάλλει: Απώλεια των τριών πρώτων αγώνων, ήτοι με ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ, ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ 2012, με τέρματα 0-3, 3-0 και 0-3 αντίστοιχα, αφαίρεση 6 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και συνολική χρηματική ποινή 300 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

* Στον προπονητή της ΔΟΞΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ κ. Νικόλαο Φακίτσα για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 24/09/2016 με τον ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ (παράβαση άρθρου 8 Πειθαρχικού Κώδικα) επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΜΠΑΝΤΗΣ Γ., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΒΑΪΤΣΗΣ Ι., Αβέρωφ, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΙΑΠΛΕΣ Θ., Όλυμπος Γόννων, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ Θ., Αναγέννηση Πουρναρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Θ., Ναρθάκι, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

Τελευταια ΝΕΑ

To Top