Νεα

Συγκεντρώσεις αύριο στο «Διόνυσος» για θέματα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» θα πραγματοποιηθούν αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις εκπροσώπων σωματείων του Νομού, οι οποίες θα έχουν σαν θέματά τους ενδιαφέροντα και τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Συγκέντρωση Γιατρών Αγώνων

Η πρώτη συγκέντρωση αφορά του Γιατρούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Από την αρμόδια Επιτροπή της Ένωσης καλούνται να παραβρεθούν όλοι τους, για μια ευρεία ενημέρωσή τους, να ακουστούν προτάσεις τους και προβληματισμοί τους, με στόχο πάντοτε την πληρέστερη και αρτιότερη ιατρική κάλυψη όλων των αγώνων, όλων των πρωταθλημάτων κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο

Η κλήρωση των αγώνων της Γ΄ κατηγορίας

Στις 6.30΄ το απόγευμα της ίδιας μέρας και στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας, για τις ομάδες του Νομού που ανήκουν στο πρωτάθλημα αυτό, χωρισμένες σε 3 ομίλους με γεωγραφικά πάντα κριτήρια και τις ομάδες της Λάρισας διαχωρισμένες αναλογικά στους 3 αυτούς ομίλους.

Η πλήρης σύνθεση των 3 ομίλων, όπως συγκροτήθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και επικυρωθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης που θα συνεδριάσει αύριο το μεσημέρι, θα ανακοινωθεί αύριο πριν την κλήρωση των αγώνων.

Η κλήρωση των αγώνων
της β΄ φάσης του Κυπέλλου

Στη σειρά των αυριανών συναντήσεων στο «Διόνυσος», θα ακολουθήσει στις 7 το απόγευμα, αυτή της κλήρωσης των αγώνων της 1ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του Κυπέλλου, στην οποία συμμετέχουν οι 8 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από την α΄ φάση των αγώνων και οι 32 ομάδες των Α΄ και Α1 κατηγοριών.

Οι 40 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη β΄ φάση των αγώνων του Κυπέλλου, έχουν χωριστεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου σε 4 ομίλους των 10 ομάδων. Η πλήρης σύνθεση των 4 ομίλων, στους οποίους υπάρχει ισομερής διαχωρισμός των ομάδων Α΄, Α1 και Β΄ κατηγοριών, όπως συγκροτήθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, αναμένεται να επικυρωθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης που θα συνεδριάσει αύριο το μεσημέρι και θα ανακοινωθεί αύριο πριν την κλήρωση των αγώνων.

Η κλήρωση θα είναι πλήρης για όλες τις αγωνιστικές της β΄ φάσης, από τις οποίες θα προκύψουν οι 8 ομάδες των προημιτελικών (2 από κάθε όμιλο).

Σύσκεψη για τα Υποδομής

Η σειρά των αυριανών συσκέψεων – συναντήσεων θα κλείσει στις 7.30΄ το απόγευμα με τη σύσκεψη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου με τους εκπροσώπους σωματείων και Ακαδημιών του Νομού, που δήλωσαν ή θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ένωσης (Προπαιδικό, Παιδικό, Εφηβικό), για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017.

Η παρουσία των εκπροσώπων όλων των σωματείων και Ακαδημιών κρίνεται απαραίτητη, αφού στη συνάντηση αυτή θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή αυτών των πρωταθλημάτων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top