Υποδομές

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι Μικτές της ΕΠΣΛ ΚΑΜΑΚΑΣ – ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

 

 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γιάννης Βλάγκας ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα αρχίσει η δραστηριότητα των Μικτών ομάδων της Ένωσης (Νέων και Παίδων), εν όψει της συμμετοχής τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, που διοργανώνει η ΕΠΟ, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017.

 

Η δραστηριότητα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, που για 2η συνεχόμενη χρονιά θα συντονίζεται από τους 2 Ενωσιακούς προπονητές, Γιώργο Καμάκα και Γιώργο Κεραμάρη,  θα ξεκινήσει με συνεχείς δοκιμές ποδοσφαιριστών των σωματείων του Νομού, που έχουν τις απαιτούμενες από την προκήρυξη των πρωταθλημάτων ηλικίες (για τη Νέων οι γεννηθέντες τις χρονιές 2001 – 2002 και για την Παίδων οι γεννηθέντες τις χρονιές 2003 – 2004).

 

Τα ονόματα των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα καλούνται στις προπονήσεις προεπιλογής από τους 2 Ενωσιακούς προπονητές, θα δημοσιεύονται έγκαιρα στο επίσημο site της Ένωσης και στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη των φετινών πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, προβλέπεται αυτό που είχε εισηγηθεί η Ένωσή μας  στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ότι καταργούνται οι συγκροτήσεις Περιφερειακών ομάδων στη δεύτερη φάση και οι πρώτες ομάδες όλων των ομίλων, θα μπορούν μέσα από μια συνεχόμενη νικηφόρα αγωνιστική δραστηριότητα, να φτάσουν μέχρι τον τελικό ή μικρό τελικό των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top