Δελτια Τυπου

Έγινε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ της β΄ κατηγορίας

 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νικ. Δημερά και εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων, η προγραμματισμένη και προβλεπόμενη από την προκήρυξη των πρωταθλημάτων κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των 3 δευτεραθλητριών ομάδων των 3 ομίλων της β΄ κατηγορίας, της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016.

 

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ είναι οι :

 

  • Ατρόμητοι/Θύελλα
  • Νεάπολη Λάρισας
  • Αναγέννηση Φαρσάλων

 

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, οι 3 αγώνες μπαράζ που θα γίνουν κατά σειρά είναι:

 

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2015, γήπεδο Νίκαιας, ώρα 17.00΄: ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (ρεπό: Νεάπολη Λάρισας)

 

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2016, γήπεδο Νίκαιας, ώρα 17.00΄: ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (ρεπό Αναγέννηση Φαρσάλων)

 

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ 2016, γήπεδο Νίκαιας, ώρα 17.00΄: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ρεπό Ατρόμητοι/Θύελλα)

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η πρώτη βαθμολογικά ομάδα των 3 αυτών αγώνων θα ανέλθει στην Α1 κατηγορία, ενώ οι άλλες δύο σύμφωνα με τη θέση που θα καταλάβουν στη βαθμολογία των μπαράζ, θα είναι οι επιλαχούσες , αφού θα πάρουν τις 1η και 2η θέσεις στην ενιαία βαθμολογία του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας.

Αν και μετά τους αγώνες μπαράζ προκύψει απόλυτη ισοβαθμία 2 ή 3 ομάδων, τότε θα γίνει δημόσια κλήρωση για την κατάληψη των  θέσεων (ΚΑΠ άρθρο 20 παρ. 8)

 

 

Η ΔΟΞΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ 2η ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΣΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία των εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, έγινε και η κλήρωση μεταξύ των σωματείων Ιπποκράτης Λάρισας και Δόξα Βαλανίδας, οι οποίες στους αγώνες μπαράζ της γ΄ κατηγορίας είχαν ισοβαθμήσει στη βαθμολογία των αγώνων αυτών.

 

Με την κλήρωση, 2η επιλαχούσα στην ενιαία βαθμολογία της γ΄ κατηγορίας αναδείχθηκε η ομάδα της Βαλανίδας και 3η  η ομάδα του Ιπποκράτη, ενώ ο Μυραϊκός έχει καταλάβει την πρώτη θέση, αφού στους αγώνες μπαράζ αναδείχθηκε βαθμολογικά πρώτος.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top