Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 24 Μαρτίου 2016

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της,  κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

 

– Στον ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του στο αγώνα της 20/03/2016 με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

– Στον εκπρόσωπο του ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ κ. Άγγελο Κακαγιάννη για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 20/03/2016 με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 10 ημερών.

– Στον εκπρόσωπο της ΔΟΞΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ κ. Νικόλαο Σακελαρίου για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 20/03/2016 με τον ΔΟΛΙΧΙΑΚΟ, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και χρηματική ποινή 10 ευρώ (υπότροπος).

– Στον αξιωματούχο του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ κ. Απόστολο Τόλιο για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 20/03/2016 με το ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και χρηματική ποινή 10 ευρώ (υπότροπος).

– Στον προπονητή του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΥ κ. Γεώργιο Κακαλούλη για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 20/03/2016 με τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, επέβαλε  ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ Κ., Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ Κ., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ Ν., Καλαρρύτες, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Δ., Όλυμπος Αιγάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΙΟΥΒΑΡΑΣ Η., Αετός Αετολόφου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΕΡΜΑΝΗΣ Μ., Ελευθεριακός, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τ., Δόξα Βαλανίδας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΑΤΣΟΣ Β., Ηρακλής Πλατανουλίων, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top