Διαιτητες

Ξεκίνησαν χθες τα μαθήματα στη νέα Σχολή Διαιτησίας

Έναρξη λειτουργίας της νέας Σχολής Διαιτησίας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, με τους νέους υποψήφιους διαιτητές μαθητές της Σχολής να κατακλύζουν την ευρύχωρη αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου.

DSC_0037

Τους υποψήφιους διαιτητές καλωσόρισαν εκ μέρους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Βασίλης Μητροδήμος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Στέλιος Νίτσας, ενώ μήνυμα με ευχές για πετυχημένη φοίτησή τους στην νέα Σχολή, του απουσιάζοντος  Προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Δημητρίου Μπουχλαριώτη, μετέφερε προφορικά ο κ. Νίτσας.

 

Στο εναρκτήριο μάθημα της Σχολής διαιτησίας, πέραν από τους 50 περίπου μαθητές – υποψήφιους διαιτητές, το παρόν έδωσαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Δ. κ. Αντώνης Ζήλος και τα μέλη της Ε.Δ. κ.κ. Σπύρος Τσιλίκης και Γιάννης Κωστής.

 

Η διάρκεια του πρώτου μαθήματος αναλώθηκε κυρίως με τις συστάσεις των υπεύθυνων οργάνων της Σχολής και των υποψήφιων διαιτητών, καθώς και με τις γενικές κατευθύνσεις και οδηγίες που δόθηκαν από τον υπεύθυνο της σχολής κ. Νίτσα, για την εύρυθμη λειτουργία της.

 

Τονίστηκε η αναγκαιότητα της παρουσίας όλων των υποψηφίων στα 14 συνολικά μαθήματα που προβλέπει η λειτουργία της Σχολής, μαθήματα που θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στα γραφεία του Συνδέσμου και εφόσον υπάρξει η ανάγκη και σε κάποιες άλλες εμβόλιμες ημέρες, ώστε η λειτουργία της Σχολής να ολοκληρωθεί στα μέσα του ερχόμενου Γενάρη και να ακολουθήσουν οι εξετάσεις των υποψηφίων, από τις οποίες θα τους δοθεί η δυνατότητα να ονομαστούν επίσημοι διαιτητές ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Λάρισας.

 

Κύρια χαρακτηριστικά της νέας Σχολής Διαιτησίας είναι ο μεγάλος αριθμός των υποψήφιων και η πολυάριθμη παρουσία νεαρών κοριτσιών σε αυτή.

 

Στη διάρκεια των 14 μαθημάτων της Σχολής, πέραν από τον κ. Στ. Νίτσα, διδακτικό και εκπαιδευτικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι Λαρισαίοι Εκπαιδευτές Διαιτησίας κ.κ. Ζήλος, Λιόλιος, Βαλιώτης, Τσιλίκης και Κωστής, ενώ υπάρχει η πιθανότητα του ερχομού στην πόλη μας στελέχους της ΚΕΔ/ΕΠΟ για μια επιμορφωτική διδασκαλία στη Σχολή

Τελευταια ΝΕΑ

To Top