Δελτια Τυπου

Η Νεανική Ανάπτυξη Διαιτησίας Ποδοσφαίρου

Download (DOC, 2.59MB)

Μια άκρως πρωτοποριακή, φιλόδοξη και παράλληλα χρήσιμη για νέους και νέες, που αγαπούν τον Αθλητισμό, το Ποδόσφαιρο και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους η Διαιτησία Ποδοσφαίρου, ανέλαβε να υλοποιήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, με την αρωγή του Συνδέσμου Διαιτητών, της Επιτροπής Διαιτησίας και του μη εν ενεργεία διαιτητή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστου Μαστοροδήμου.

Η νεανική Ανάπτυξη Διαιτησίας είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στο καινούργιο concept που θέλει να υιοθετήσει η Ε.Π.Σ.Λ Λάρισας και ο Σύνδεσμος διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, όσον αφορά την Λαρισινή διαιτησία.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 έτη και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να υποστηρίξει τις ικανότητες των νέων διαιτητών μέσω της εκπαίδευσης στο αρχικό στάδιο της καριέρας τους, έως ότου ονομαστούν και επίσημα διαιτητές.

Το πρώτο βήμα για τον οποιοδήποτε επιθυμεί να γίνει διαιτητής είναι να παρακολουθήσει τον βασικό κύκλο μαθημάτων της Ακαδημίας Διαιτητών Λάρισας. Ο κύκλος μαθημάτων απευθύνεται σε νέους-νέες ηλικίας (14-15) και (15-16) χρονών. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών και η μελλοντική στελέχωση τους στους επαγγελματικούς πίνακες της Ελληνικής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους σε αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα, που έχει εγκριθεί και προωθείται από FIFA & UEFA, και η διοργάνωσή του στο Νομό μας έχει υιοθετηθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Χρήστο Μαστοροδήμο,  καθηγητή Φυσικής Αγωγής και μη εν ενεργεία διαιτητή του Συνδέσμου Λάρισας, στο τηλέφωνο: 6936 732793.

Οι αιτήσεις συμμετοχής παιδιών στην Ακαδημία Διαιτησίας θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 30 Νοεμβρίου 2015, οπότε και θα δημοσιοποιηθούν και τα προγράμματα λειτουργίας της.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top