Δελτια Τυπου

Την Πέμπτη η κλήρωση των αγώνων Β΄, Γ΄ κατηγοριών και Κυπέλλου

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων των β΄ και γ΄ κατηγοριών, καθώς και αυτή των αγώνων της β΄ φάσης του Κυπέλλου, θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 14.00΄, στα γραφεία της Ένωσης.

 

Η Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Στο φετινό πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας θα συμμετάσχουν συνολικά 37 ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους (2Χ12 και 1Χ13). Ο διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους έγινε με γεωγραφικά κριτήρια και με κλήρωση στις περιπτώσεις που απαιτούνταν. Το παραπάνω πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Η Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Στο φετινό πρωτάθλημα της γ΄ κατηγορίας θα συμμετάσχουν συνολικά 30 ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους (3Χ10). Ο διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους έγινε με γεωγραφικά κριτήρια και με κλήρωση στις περιπτώσεις που απαιτούνταν. Το παραπάνω πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015.

 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων της β΄ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, στην οποία, σύμφωνα με την προκήρυξη συμμετέχουν οι ομάδες των Α΄ και Α1 κατηγοριών (35), καθώς και οι 8 ομάδες των β΄ και γ΄ κατηγοριών που έχουν προκριθεί από την πρώτη φάση των αγώνων.

 

Οι παραπάνω 43 ομάδες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και κλήρωση (3Χ11 και 1Χ10). Στους ομίλους με 11 ομάδες, θα εξαιρεθεί με κλήρωση η 1 και τα 5 ζευγάρια θα δώσουν συνολικά 6 ομάδες (μ΄ αυτή που προκρίθηκε άνευ αγώνα), ενώ στον όμιλο με 10 ομάδες θα εξαιρεθούν 2 ομάδες και  τα 4 ζευγάρια που θα κληρωθούν θα δώσουν συνολικά 6 (με τις 2 που εξαιρέθηκαν) για την επόμενη φάση.

 

Δηλαδή στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου θα προκριθούν συνολικά 24 ομάδες (4Χ6), στις οποίες θα προστεθούν και οι 6 ομάδες της Γ΄ Εθνικής και το σύνολο των 30 ομάδων θα μπει στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη, μέχρι την ημιτελική φάση των αγώνων, στα ζευγάρια που θα κληρώνονται, οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών θα είναι γηπεδούχες.

 

Οι πρώτοι αγώνες της β΄ φάσης του Κυπέλλου που θα κληρωθούν την Πέμπτη, θα διεξαχθούν το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top