Νεα

Αύριο το απόγευμα η Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ.

Αφού σήμερα το απόγευμα δεν είχε επιτευχθεί η απαρτία που απαιτείται για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων – μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας (σύμφωνα με τον αριθμό των κατατεθέντων στη Γραμματεία της Ένωσης πληρεξουσίων των ομάδων), η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 20 Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» της πόλης μας, όπως προβλέπει το Καταστατικό της Ένωσης, με όποιον αριθμό σωματείων – μελών θα είναι παρόντα.

Κύριο θέμα της Γ.Σ. είναι η έγκριση του προϋπολογισμού της Ένωσης για τη νέα χρονιά, ενώ θα συζητηθούν και άλλα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Μετά τη λήξη των εργασιών της Γ.Σ. θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των αγώνων των φετινών πρωταθλημάτων των Α΄ και Α1 κατηγοριών, η έναρξη των οποίων έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2015.

Η κλήρωση των αγώνων της α΄ φάσης του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής στα περισσότερα σωματεία των β΄ και γ΄ κατηγοριών.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top