Νεα

Αποφάσεις του Δ. Σ. της Ε.Π.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, στη χθεσινή του συνεδρίαση, αφού συζήτησε για διάφορα τρέχοντα θέματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, πήρε και τις παρακάτω αποφάσεις:

– Μετά την άρνηση της ομάδας Κεραυνός Παραποτάμου να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την επίσης έγγραφη άρνηση της α΄ επιλαχούσας ομάδας της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας Προοδευτικής Ανάβρας να καλύψει τη θέση που εκκενώθηκε, η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας θα καταλάβει τη θέση αυτή, ως δεύτερη επιλαχούσα της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας.

– Στην Α1 κατηγορία, τη θέση της ομάδας Π.Ο. Ελασσόνας που ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία, σαν δεύτερη επιλαχούσα της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας, καταλαμβάνει η ομάδα του Ροδιακού, σαν πρώτη επιλαχούσα της βαθμολογίας της β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος 2014 – 2015.

– Τις θέσεις των ομάδων Μαχητής Τερψιθέας και ΠΑΕ Πλατυκάμπου που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας 2015 – 2016 και μετά την έγγραφη άρνηση της ομάδας Κεραυνός Δέντρων να καταλάβει μία από τις 2 θέσεις που εκκενώθηκαν σαν επιλαχούσα της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015, τις θέσεις αυτές καταλαμβάνουν οι επόμενες επιλαχούσες της βαθμολογίας της β΄ κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015 ομάδες Απόλλων Βρυσιών και Σ.Σ. Ραψάνης.

– Ενέκρινε τον οικονομικό προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση της 20 Αυγούστου 2015

– Έκανε αποδεκτή την πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης και προσλαμβάνει για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, ως προπονητές των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της Ε.Π.Σ.Λ., τους κ.κ. Γιώργο Καμάκα και Γιώργο Κεραμάρη.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top