Διαιτητές

Συνάντηση Διαιτητών (μάθημα και σχολή)

Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σήμερα (Δευτέρα 11.12.17) θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας. Καλούνται όλοι  οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές να  παρευρίσκονται στις 19.00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος. Επιπλέον, για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές και βοηθούς διαιτητές υπενθυμίζεται ότι η σημερινή συνάντηση-μάθημα έχει ορισθεί σήμερα στις 20.00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος.

Συνάντηση Διαιτητών

Από την Ε.Δ. της ΕΠΣΝΛ ανακοινώνεται ότι το μάθημα-εκπαίδευση των διαιτητών και βοηθών διαιτητών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20.11.17 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Η παρουσία όλων των διαιτητών και βοηθών διαιτητών είναι υποχρεωτική.

Έκτακτο Δ.Σ. για την ξαφνική απώλεια του Αντώνη Κορέστη

Μετά από τον απρόσμενο χαμό του διαιτητή Κορέστη Αντωνίου, συγκλήθηκε πριν λίγο έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας και αποφάσισε τα παρακάτω: 1) Παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος 2) Κατάθεση στεφάνου 3) Κατάθεση χρηματικού ποσού σε ευαγή ιδρύματα εις μνήμην του Αντώνη Κορέστη 4) Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο (υποδομών […]

Καλό ταξίδι Αντώνη στη γειτονιά των αγγέλων

Η οικογένεια της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας έχασε σήμερα εντελώς αδόκητα ένα αξιόλογο μέλος της. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Κορέστη και τους ευχόμαστε να έχουν δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Αντώνη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Έκκληση της οικογένειας Κορέστη

Η οικογένεια του διαιτητή ποδοσφαίρου Αντωνίου Κορέστη απευθύνει προς κάθε μέλος της ποδοσφαιρικής κοινότητας του Νομού Λάρισας έκκληση για προσφορά αίματος ομάδας μηδέν ρέζους αρνητικού (Ο-) καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και νοσηλεύεται πλέον στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας στις αρχές Δεκεμβρίου. Στη συγκεκριμένη Σχολή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούν ηλικίας από 16 έως 35 ετών. Μοναδική προϋπόθεση στους συμμετέχοντες άνω των 28 ετών είναι να έχουν διατελέσει ποδοσφαιριστές. Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάνε από τις 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 έως […]

Συνάντηση Διαιτητών

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές πως η επόμενη ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 06.11.17 στις 20.00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος. Το αυτό ισχύει και για την άλλη Δευτέρα στις 13.11.17 την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο Διόνυσος. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική

Ανακοίνωση Ε.Δ./ΕΠΣΛ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι η εβδομαδιαία συνάντηση με τους Διαιτητές θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31.10.17 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο “Διόνυσος”. Στην συνάντηση θα παρευρεθεί και ο κ. Δαγκλής Χρήστος, εκπαιδευτής Ε.Π.Ο. όπου θα κάνει μάθημα για τις τροποποιήσεις του  Κανονισμού Διαιτησίας 2017-2018. Η παρουσία όλων των διαιτητών και βοηθών διαιτητών είναι υποχρεωτική.

Ανακοίνωση Ε.Δ./ΕΠΣΛ προς τους Διαιτητές

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές πως η επόμενη ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23.10.17 στις 20.00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος. Η παρουσία όλων των διαιτητών κρίνεται επιβεβλημένη.

top