Δελτια Τυπου

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ “ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ” ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 31.7.18

Μετά από ενημέρωση που λάβαμε από την ΕΠΟ, στα πλαίσια συμμόρφωσης με τον νέο  Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016, σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να υπογράφουν την πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής ΔΕΝ αποδέχεται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του από την ΕΠΟ και τις ΕΠΣ, το τμήμα Μητρώου Δελτίων της ΕΠΟ δεν θα εκδίδει ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Όλες οι ομάδες υποχρεούνται να προσκομίσουν συμπληρωμένα τα έντυπα «πράξης συναίνεσης» για όλους τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να ανήκουν στα σωματεία τους έως την 31.07.2018.

Το έντυπο θα συνυποβάλλεται με την αίτηση μεταβολών σε κάθε μεταβολή και θα είναι συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία.

Όλα τα έντυπα «πράξης συναίνεσης» θα πρέπει να φέρουν το γνήσιο της υπογραφής είτε από ΚΕΠ είτε από Αστυνομία.

Για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές στο έντυπο θα συμπληρώνονται τα στοιχεία του ανηλίκου αλλά θα υπογράφεται από τον κηδεμόνα.

Το έντυπο της «πράξης συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων» έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο μενού Η ΕΝΩΣΗ——-> Έγγραφα & Υποδείγματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31.07.18.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top