Κυπελλο

Ορίσθηκαν οι λεπτομέρειες του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη 13.03.2018) στα γραφεία της Ένωσης συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των φιναλίστ του Τελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Ν.Λ., του προέδρου της Ενώσεως κ. Μπουχλαριώτη Δ. και του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου κ. Γρηγοριάδη Ε. με θέμα συζήτησης τις λεπτομέρειες του Τελικού.
Την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τσαπραϊλης Χ. ενώ την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Καραναστάσης Λ. Ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε κλήρωση που ανέδειξε γηπεδούχο ομάδα τον Αχιλλέα Φαρσάλων και φιλοξενούμενη τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ αποφασίστηκε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού να ανοίξουν τρεις (3) θύρες του σταδίου Αλκαζάρ (2-3-4).
Η Συνέντευξη Τύπου για τον Tελικό ορίσθηκε για την παραμονή του αγώνα, δηλαδή τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. (Αδριανού 12). Στη Σ/Τ θα παρίστανται ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο αρχηγός κάθε ομάδας καθώς επίσης ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου.

Η διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε με σκοπό τη μέγιστη προβολή του αγώνα-γιορτή για το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να προχωρήσει στην έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου και προωθητικών αφισών που θα διατεθούν τόσο στη Λάρισα, την Τσαριτσάνη και τα Φάρσαλα όσο και στο στάδιο Αλκαζάρ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top