Μικτη Λαρισας

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΜΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ (3-1)

Με την δεύτερη φιλική νίκη της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Λάρισας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η τετραήμερη προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Γυναικών στην θεσσαλική πρωτεύουσα.
Κατά τον αγώνα που διεξήχθη και πάλι στο στάδιο Αλκαζάρ και διήρκεσε 80 λεπτά κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών, οι νεαροί Λαρισαίοι επικράτησαν με 3-1, παρότι στο 2′ οι διεθνείς Ελληνίδες προγήθηκαν με τέρμα που σημείωσε η Καστοριανή Ελένη Μάρκου.Στην συνέχεια, ο Γιάννης Πετσούλας ισοφάρισε στο 7′ και ο Στράτος Ζιάρρας έδωσε το προβάδισμα στην Μικτή ΕΠΣΛ στο 26′.Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 43′ ο Αλέξανδρος Παπαθανασίου.
Την φιλική αναμέτρηση διηύθυνε η Λαρισαία διεθνής ρέφερυ Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τις Αλεξάνδρα Δεληγιάννη – Δήμητρα Τσακνάκη.
ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Προπονητής Δημοσθένης Κάβουρας): Παπακωνσταντίνου (41′ Πελετίδου), Κυνωσίδου (41′ Κακαμπούκη), Γκάτσου (56′ Κοκοτσάκη), Κυδωνάκη, Σιδηρά, Κόγγουλη (39′ Σπυριδωνίδου), Λάγιου (41′ Καραπέτσα), Μωραϊτου, Μάρκου (56′ Χατζηνικολάου), Βαρδαλή (41′ Παπαδοπούλου), Παράσχου (41′ Χατζηγιαννίδου).
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ (Προπονητής Κυριάκος Κυζιρίδης): Γκούμας (41′ Νικολακούλης), Δ. Μπάγκας (45′ Στάμος), Ελέζι (41′ Γκαντούνας), Μπούρας (45′ Παπαγεωργίου), Κ. Μπάγκας (59′ Καραγκιόζης), Τριανταφύλλου (41′ Γώγος), Μπενεχούτσος, Ζιάρρας, Πετσούλας (41′ Παπαθανασίου), Ζησούλης (50′ Τσιαμπαλής), Καρέλας.
* Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η εθνική αποστολή αναχώρησε από την Λάρισα σε δύο κλιμάκια (προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη), έχοντας εκφράσει προηγουμένως τις θερμότερες ευχαριστίες της προς την ΕΠΣ Λάρισας για την φιλοξενία και τις εξυπηρετήσεις που της παρασχέθηκαν.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top